Viimeisellä rannalla

08.07.2018 - 09.07.2018 Hämeenlinna

Aloittelijaystävällinen
post-apokalyptinen, toiminta, draama
Osallistumismaksu: 30-35€
Ikäraja: 11-35

Muutamia vuosisatoja sitten maapallon kaikkia valtioita alkoi johtaa yhteinen taho, jota kutsuttiin kaikessa yksinkertaisuudessaan Hallinnoksi. Rauhan aika oli koittanut pitkään jatkuneiden levottomuuksien jälkeen ja Hallinnon ansiosta kaikkien valtioiden välinen yhteistyö sai teollisuuden ja varakkuuden kasvamaan uskomattomaan tahtiin. Kukaan ei oikein tiedä mitä tapahtui, mutta jokin Hallinnossa muuttui radikaalisti joitain vuosikymmeniä sitten.

Nyt metsissä elää yhä pieniä yhdyskuntia, jotka elättelevät toivoa kaiken palaamisesta ennalleen, mutta aika alkaa käydä vähiin nuorten rivien vain harvetessa. Osa toivoo rauhaa ja leppoisaa eloa metsissä, toiset hautovat mielessään vallankumousta. Peli sijoittuu kauas tulevaisuuteen, kun Hallinnon aiheuttaman romahduksen jälkeen maailman väkiluku on vähentynyt dramaattisesti ja ihmiset elävät täysin pimennossa siitä, mitä maailmassa oikeasti tapahtui.

Dystooppinen liveroolipeli nuorille kesällä 2018!

Inspiraationa pelille on ollut mm. Nälkäpeli, Fallout ja Nokkosvallankumous. Pelissä pääset kokemaan päivän elämää metsässä asuvan nuoren roolissa - kaiken sen epätoivon ja pelon mikä ulkopuolelta uhkaa, mutta myös yhteisöllisyyden, turvan ja ystävyyden joka edelleen kukoistaa näissä pienissä metsäyhteiskunnissa!

Pelistä pelataan kaksi eri pelautusta peräkkäisinä päivinä, mikäli ilmoittautumisia tulee tarpeeksi.

MITÄ?
Viimeisellä rannalla -liveroolipeli

MISSÄ?
Hämeenlinnassa

KOSKA?
Ensimmäinen pelautus su 8.7.
Toinen pelautus ma 9.7.

KENELLE?
Ensisijaisesti 13-20-vuotiaille,
joustava ikäraja molempiin suuntiin.

Ilmoittautuminen auki, löytyy nettisivuilta.
PELIMAKSU: 30-35€