Salaisuudet

17.02.2018 Kerava

Ilmoittautuminen: 01.10.2017 - 24.12.2017
fantasia, historiallinen, jännitys, kauhu, draama
Osallistumismaksu: 30€

Vuosi on 1933, Boston.
Rouva Jonesin talon ajoista on paljon ehtinyt muuttua. Vuoden 1929 loppu oli karmaisevat: pörssit jatkoivat laskuaan ja teollisuus pysähtyi, työttömät ja köyhät ilmaantuivat kadunkulmiin notkumaan. Vuonna 1932 kieltolaki kumottiin, minkä piti karsia mafian valtaa, mutta ne ketaleet vain kaivautuivat syvemmälle pimeisiin kujiin, ja juoksivat kuin rotat, kun poliisin taskulamppu osoitti kohti.
Muistanet myös viime juhlista pormestariksi pyrkineen herra George Dickin? Hänethän valittiin enemmistö äänillä pormestariksi, ja nyt, tuo kaikkien rakastama Bostonin pormestari Dick, on valittu vieläkin parempaan virkaan: hänestä tulee Massachusettsin uusi apulaiskuvernööri! Ja juhlat sille!
Kaupungin parhaat juhlat pidetään herra Dickin vast'ikään hankkimassa, uudelleen remontoidussa kartanossa, joka on vuosikausia seissyt kaupungin laitamilla, kuin vain odottaen uusia juhlijoita ja heidän pukuloistoaan.
Odotettavissa ihana ilta!

”Salaisuudet” on kauhuteemainen kartanojuhlapeli, joka on eräänlaista jatkoa Rouva Jonesin talo –larpille - hahmollaan voi jatkaa halutessaan. Silloin teemana oli salakapakka, alamaailma ja ihmissuhteet – tällä kertaa hienostojuhlat, salaisuudet ja selkäpiitä kutitteleva kauhu.

Ilmoittautuminen ja ajankohtainen tieto facebook-ryhmästä "Salaisuudet -larp".
Jos et ole facebookissa, laita sähköpostilla viestiä. :)

  • Mira Tallberg, Outi Julén, Teemu Mäkelä, houseofmrsjones (at) gmail.com