"Nautitaan ajan kanssa"

13.01.2018 Oulu

Aloittelijaystävällinen
Ilmoittautuminen: 23.11.2017 - 07.12.2017
sci-fi, historiallinen
Osallistumismaksu: 10-20€

"On vuosi 1835 Englannissa. Herttuatar Annabethin salongissa käy kuhina: palvelijat siirtelevät pöytiä, kukkamaljakoita ja jaloissa pyöriviä seurakoiria sitä mukaan, kun herttuatar niin haluaa. Hopeiset on kiillotettu kolmeen kertaan, teepannut puhdistettu vähintäänkin yhtä usein ja Lontoosta on tilattu uudet valkoiset pöytäliinat pitsireunuksilla. Mikään ei tunnu tyydyttävän rouvaa, eikä ihme – kunnianarvoisat vieraat tulevat niin kaukaa, että hän haluaa näyttää heille vain parasta, mitä 30-luvun Englannilla on tarjota..."

“Nautitaan ajan kanssa” on kevyt liveroolipeli noin kymmenelle pelaajalle ja muutamalle NPC:lle. Pelissä joukko eri aikakausien ja maailmojen henkilöitä kokoontuu yhteen teekutsujen merkeissä. Termi “kevyt” tarkoittaa tässä yhteydessä lyhyehköjä hahmotekstejä, vähäistä hahmojen välistä draamaa eikä juurikaan juonittelua. Peli sen sijaan keskittyy positiiviseen tunnelmaan, värikkääseen keskusteluun ja maistuviin herkkuihin.

- Hahmot lähetetään pelaajille viimeistään viikkoa ennen peliä, mutta tieto pelattavista hahmosta jo aiemmin, jotta kaikilla on aikaa miettiä proppaamistaan.
- Ilmoittautumistietoja pääsee lukemaan vain allekirjoittanut.
- Lisätietoja voit kysyä eventissä tai suoraan pelinjohtajalta.