Siikalahti - Välirauha I: Veljiksi kaikki

14.10.2017 Varsinais-Suomi

Aloittelijaystävällinen
Ilmoittautuminen: 08.04.2017 - 31.05.2017
historiallinen, draama
Osallistumismaksu: 25-30€

Vuosi 1940. Sota on ohitse ja elämä Siikalahden maalaiskylässä palaa hiljalleen entisiin uomiinsa, sikäli kun se on mahdollista. Kirkkomaalla on rivi tuoreita hautoja ja monessa talossa tyhjä tuoli siinä, missä ennen istui isä, veli, puoliso. Eivätkä kaikki rintamalta palanneetkaan pystyneet tai osanneet enää tarttua kiinni entiseen elämäänsä. Paljon oli sellaista, minkä sota oli repinyt rikki.

Mutta oli sota-aika yhdistänytkin: Siikalahden työväenyhdistys oli sota-aikana tehnyt yhteistyötä suojeluskunnan ja lottien kanssa, sankarihaudassa lepäsivät nyt rintarinnan työväenyhdistyksen ja suojeluskuntien miehet ja poikiaan surevat äidit loivat toisiinsa aidon myötätuntoisia katseita. Sen sijaan työväenyhdistystä repivät katkerat riidat ja epäluulot. Mutta nuoret halusivat nauttia elämästä, joka oli osoittautunut niin katoavaiseksi. Taivaanrantaan kasautuu hiljalleen synkkiä pilviä, mutta nuoriso haluaa nauttia elämästään ja tanssia.

Siikalahti Välirauha -trilogia jatkaa Suomen historian käännekohtiin sijoittuvaa Siikalahti-pelisarjaa. Pelisarjan ensimmäinen osa Veljiksi kaikki sijoittuu lokakuuhun 1940 Siikalahden työväentalolle Suomen ja Neuvostoliiton rauhan ja ystävyyden seuran järjestämään illanviettoon.

Pelissä on noin 30 pelaajahahmoa, joista osa on jatkohahmoja edellisistä peleistä ja osa aivan uusia hahmoja, suuri osa on mukana myös pelisarjan kolmannessa osassa. Mukaan ovat tervetulleita niin uudet kuin vanhatkin pelaajat - tämä on hyvä tilaisuus hypätä mukaan fiktiiviseen Siikalahden malaiskylään ja Kouvolan seudun historiaan sijoittuvan pelisarjaan! Aikaisempaa pelikokemusta tai Suomen historian tuntemusta ei tarvita.

Lisätietoja lähiaikoina.