13 (Osa 1): Kohti Yötä

16.09.2017 Joensuu

Ilmoittautuminen: 22.06.2017 - 22.07.2017
jännitys, kauhu, draama
Osallistumismaksu: 10-13€
Ikäraja: 18

"Hylätty, jahdattu, kuolemaan tuomittu, tapettu. Nämä kaikki yhdistivät heitä, jotka olivat kuolleimpia kuin kuolleet voivat olla. Vaikka he eivät voisi enää palata takaisin vanhaan kotiinsa, niin he voisivat yhdessä luoda uuden kodin, jossa he voisivat mustina ruusuina ruusupensaassa kasvata takaisin kukoistukseen. Tämä on tarina 13:sta karkoitetusta, jotka kukin tulivat omista taustoistaan ja tarinoineen, mutta yhdessä he Viimeisinä Öinä loivat jotakin suurta ja kaunista mitä kuolevien maailma ei koskaan saisi nähdä."

13 on Joensuussa pelautettava World of Darkness maailmaan sijoittuva Vampire the Masquerade 5-osainen larpkampanja, jossa pelaajat pelaavat vampyyriä kustakin Vampire the Masquerade 13:sta klaanista. Eli yksinkertaisesti: 13 klaania, Yksi hahmo per klaani. Kampanja on lähtökohtaisesti neuvottelu- ja ihmissuhde pohjainen. Kampanja toimii pähkinänkuoressa siten, että larpissa mietitään ja neuvotellaan mitä isoja asioita tehdään tulevaisuudessa, jotka sitten toteutetaan varsinaisesti pöytäroolipeleissä. Kampanjaan osallistuminen velvoittaa pelaajaa myös osallistumaan larppien väleissä oleviin pöytäroolipeleihin. Pelin ikäraja on 18 voimakkaiden teemojen takia.

Pelipäivä on 16.9. Pelipaikkana toimii Utran puukoulu.Pelimaksu on 13 euroa. Mannun Vartijat ry:n ja Todellisuuspakolaiset ry:n jäsenille pelimaksu on 10 euroa. Kampanjan larppeja pyritään pelauttamaan kolmen-neljän kuukauden välein. Jos olet kiinnostunut, haluat kysyä jotain tai kokisit haluavasi auttaa larpin järjestämisessä, niin ota yhteyttä minuun henkilökohtaisesti, Facebookissa tai sähköpostin kautta: markopekkapiipponen@gmail.com