Feenikslaulu 5.X: Leviathan

30.09.2017 Tampere

Ilmoittautuminen: 12.06.2017 - 30.06.2017
fantasia, toiminta, draama
Osallistumismaksu: 5-9€
Ikäraja: 15

Viisi vuotta sitten taikaväki herätti vahingossa muinaisen meripedon, Leviathanin. Jästien kanssa käydään informaatiosotaa, jossa taikuudesta tietävät jästit yrittävät levittää tietoa ja velhot salata sitä; Leviathanin piilottaminen on tullut erittäin vaikeaksi sen hyökkäillessä rantakaupunkeihin. Vielä ei ole myöskään keksitty keinoa palauttaa taikuutta niihin kohtiin, joista jästit ovat onnistuneet sen poistamaan. Alkulinnut eivät suostu auttamaan ennen kuin Leviathan on tuhottu ja loput linnuista herätetty. Vihdoin on keksitty lähes epätoivoinen keino houkutella meripeto paikalle ja lähettää se tuonpuoleiseen, ja sitä varten vapaaehtoinen joukko on nyt kokoontunut rannalle riskeeraamaan henkensä koko maailman puolesta.

Leviathan on Potter-maailmaan sijoittuvan Feenikslaulu-kampanjan välipeli. Pelipaikka sijaitsee noin 25 km Tampereen keskustasta.

Peliin otetaan max 60 pelaajaa ja 7 NPC:tä. Peli täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen on auki kesäkuun loppuun tai kunnes peli täynnä.

Pelinjohdon puolesta pelissä on yksi iso juoni, johon liittyen jokaiselle hahmolle annetaan yksi tehtävä. Pelinjohto ei kirjoita profiileja, vaan isoa juonta lukuunottamatta pelaajien tulee itse tehdä hahmot, juonet ja kontaktit.