Auroriopisto - Vartiosto 1968

15.09.2017 - 17.09.2017 Uusimaa

Ilmoittautuminen: 02.04.2017 - 04.06.2017
fantasia
Osallistumismaksu: 15€

Mustekynä vuoti pisaroita. Tip, tip, tip! Kaivoin äkkiä sauvani ennenkuin Phyllis huomaisi että tahrasin tämän kaikkea muuta kuin kiiltävän kanttiinipöydän kantta. Jahas, “siviilisääty”? Voisiko vastata että tilanne oli hankala? Että kyllä se yksi odotti kotona mutta kun katseli omasta mielestä 24/7 ryhmäkaverin naamaa niin se toi väistämättä tuntemuksia? Että oli helvetin hankalaa tietää mikä oli oikea? …

Ruksasin naimisissa.

“Hei pulla nyt poskeen! Suunnistuskurssi kutsuu!” Hörppäsin kahvinloput ja aloin tehdä lähtöä. Kaikkea sitä, hitto kyllä kenttäaurori nyt yhden kartan handlasi Hanurit vieköön! Laittaisivat rikospuolen treenaamaan eksymistä, olisi vähemmän niiden perässä juoksemista! Weasleyn ‘Miltäsustanyttuntuu’ lomakkeen täyttö saisi odottaa paluuta!

Peli pelataan ilmoittautujamäärästä riippuen Espoossa tai Raaseporissa. Peli on ikärajavapaa mutta auttava pelikokemus on tarpeen (ensikertalaisia ei valitettavasti oteta mukaan) ikärajaa ei ole. Kehotamme tutustumaan huolellisesti offgamemateriaalivaatimuksiin, vaatii materiaalityötä pelaajilta.