Viimeisellä rannalla

13.05.2017 Hämeenlinna

Aloittelijaystävällinen
Ilmoittautuminen: 23.01.2017 - 15.02.2017
fantasia, post-apokalyptinen, toiminta, draama
Osallistumismaksu: 30-35€
Ikäraja: 13

Muutamia vuosisatoja sitten maapallon kaikkia valtioita alkoi johtaa yhteinen taho, jota kutsuttiin kaikessa yksinkertaisuudessaan Hallinnoksi. Rauhan aika oli koittanut pitkään jatkuneiden levottomuuksien jälkeen ja Hallinnon ansiosta kaikkien valtioiden välinen yhteistyö sai teollisuuden ja varakkuuden kasvamaan uskomattomaan tahtiin. He poistivat lukuisia ongelmia eri asuinalueilta, tasoittivat eroja köyhien ja rikkaiden välillä ja yhteiskunta kehittyi suurin harppauksin. Väki oli onnellista ja elettiin lähes utopiassa. Kukaan ei oikein tiedä mitä tapahtui, mutta jokin Hallinnossa muuttui radikaalisti joitain vuosikymmeniä sitten...

Peli sijoittuu kauas tulevaisuuteen satojen vuosien päähän, kun Hallinnon aiheuttaman romahduksen jälkeen maailman väkiluku on vähentynyt dramaattisesti ja ihmiset elävät täysin pimennossa siitä, mitä muualla maailmassa tapahtuu. Pelissä pääset kokemaan päivän elämää metsässä asuvan nuoren roolissa!

MITÄ? Viimeisellä rannalla -liveroolipeli
MISSÄ? Hämeenlinnassa LinnaSoftin pelialue Moreenissa (muutama kilometri keskustasta)
KOSKA? Lauantaina 13.5.
KUKA? Todellisuuspakolaiset ry / Karita Vuorinen
PELIMAKSU? 35€ / Todellisuuspakolaiset ry:n jäsenille 30€(sisältää lämpimän ruoan ja muita eväitä)
KENELLE? Ensisijaisesti 13-18-vuotiaille.

ILMOITTAUTUMINEN: https://goo.gl/forms/qsyQYCImdRM3lLDl1

Yhteistyössä
Tapahtuma on nuorisoyhdistys Todellisuuspakolaiset ry:n järjestämä. Yhteistyössä toimii Hämeenlinnan kaupungin nuorisotyö sekä EU:n rahoittama Toimi! -hanke.