Keskikesän tarinoita

16.06.2018 Nuuksio

Aloittelijaystävällinen
Ilmoittautuminen: 01.02.2018 - 28.02.2018
fantasia
Osallistumismaksu: 35-45€
Ikäraja: -

"Haltioiden ja ihmisten valtakunnan rajalla sijaitsee Usvalaakso, jonka alueella käytiin ratkaiseva taistelu hiisiä vastaan kauan sitten. Nykyään Usvalaaksoa asuttavat keijut ja maahiset ja keskelle laaksoa on kohonnut menestyvä Usvaristeyksen kauppapaikka.

Kerran vuodessa kaikki kansat kerääntyvät Usvaristeykseen juhlimaan Voitonpäivää ja vahvistamaan rotujen välisiä siteitä. Voitonpäivän juhlallisuudet ja kisailut vetävät paikalle seikkailijoita ja bardeja kaikkialta lähialueilta, myös kyläläisille kyseessä on erikoinen päivä, sillä silloin myös ihmis- ja haltiavaltakuntien aateliset saapuvat Usvaristeykseen nauttimaan juhlallisuuksista ja neuvottelemaan valtakuntien välejä hiertävistä kysymyksistä."

Keskikesän tarinoita on fantasialarp kaikenikäsille pelaajille.

Pelissä on noin 40 hahmoa sekä muutama NPC- ja lapsihahmoja.

Peli pelataan 16.6.2018 Etelä-Suomessa Nuuksiossa Ruuhijärvellä Pääkaupunkiseudun partiosäätiön partiokämpissä. Peliä varten tulee varata koko päivä ja paikalle voi saapua jo edellisenä iltana. Pelipaikalla voi yöpyä, mutta omat yöpymistarvikeet tarvitaan. Pelipaikalla ei ole juoksevaa vettä.

Pelissä on käynnissä proppaushaaste, johon kaikki peliin päässeet osallistuvat. Proppihaasteen on tarkoitus näyttää, että proppauksen voi tehdä myös pienellä budjetilla ilman suurempaa taitoa. Tärkeintä on kokeilunhalu ja oma kiinnostus osallistua haasteeseen. Järjestämme etukäteen yhteisiä proppauspajoja.

Pelin hahmot ovat fantasiamaailman eri kolkista. Peli ei pohjaudu mihinkään tiettyyn fantasiamaailmaan, vaan on sekoitus pelinjohdon erilaisia visioita.

Pelissä tulee olemaan muutama vanhempi+lapsi -hahmoa, jotka mahdollistavat alle 13-vuotiaan lapsen ottamisen mukaan peliin. Molemmat saavat hahmon, joista lapsen juonet ovat suht kevyitä ja vanhemman tehtävänä on myös tukea lapsen peliä. Lapsen tulee kuitenkin ymmärtää, että kyseessä on larppi ja että siinä pelataan hahmoilla. Vanhemmat voivat itse puntaroida lapsensa kypsyyttä larppia varten. Peliä ei ole erikseen suunniteltu lapsia varten, vaan nyt kokeilemme, miten tällainen lapsi+vanhempi konsepti toimii pelissä.


Pelimaksu tulee olemaan n. 35 euroa perushahmoilta ja 45 euroa lapsi+vanhempi hahmoilta. Tämä varmistuu vielä lähempänä peliä.

Pelissä on myös neljä siivousvastaavan paikkaa, jotka saavat pelimaksun 15 eurolla. Nämä henkilöt sitoutuvat auttamaan loppusiivouksessa sunnuntaina loppuun saakka. Näitä paikkoja haetaan ilmoittautumislomakkeella.